| Incident na aerodromu | |
|
Аутор | Порука |
---|
ANNIE 4EVER

Број порука : 1329 Age : 24 Location : Siempre con RBD...LOS AMO Registration date : 13.05.2008
 | Наслов: Incident na aerodromu Fri Jul 25, 2008 4:03 am | |
| Incident na aerodromu Po dolasku grupe RBD na meksički aerodrom, doљlo je do manjeg incidenta sa fanovima i novinarima koji su čekali grupu da dođe. Kada su se RBD naљli u masi novinara, fanovi su poludeli i najblaћim rečima pritisnuli i sa jedne i sa druge strane članove grupe među kojima je najteћi kraj izvukla Dulce koja je od straha za svoju bezbednost ljutito podviknula! Neki fanovi su bili iznenađeni njenom reakcijom koja je u tom trenutku bila prilično normalna s obzirom na situaciju. Na konferenciji za љtampu Dulce se izvinila svima ali je rekla joљ da je i pored svoje bezbednosti, bila uplaљena i za bezbednost dece koja su takođe bila uplaљena ove guћve. Pored ovog incidenta na aerodromu, novinari su postavljali pitanja koja nemaju veze sa njihovim nastupom na Premios Juventud-u tako da je Dulce napustila konferenciju za љtampu a u tome ju je podrћala Anahн. Christopher i Poncho su smirivali situaciju izjavama kako je grupa veoma umorna i kako je sve ovo normalno. preuzeto sa RBD SERBIA.... JADNA DULL...... _________________ El amor se acaba con el tiempo.... pero yo si creo en el amor entre los a LOS A SIEMPRE EN MI CORAZON.....Fui la nina....q todo cambio x tii... |
|
 | |
~*SoY UnA BaRkEn*~

Број порука : 365 Age : 24 Location : con mi Ucker...lo amo..... Registration date : 14.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Fri Jul 25, 2008 4:33 am | |
| bash jadna...... _________________  *Casi no duermo, ya he vuelto a fumar. Cada recuerdo es una lбgrima. No sй cуmo hacer, para estar de pie. Siempre me digo que es la ъltima vez y vuelvo a caer, cuando pienso en ti. No soy nada sin ti. Y no puedo olvidarte si te veo en todas partes, sin el ъltimo beso, me robaste el aliento. Y no puedo olvidarte si te llevo en la sangre, sin el ъltimo abrazo, aъn me pierdo despacio* |
|
 | |
Jelena Admin

Број порука : 1444 Registration date : 14.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Fri Jul 25, 2008 7:25 am | |
| ma ko ih jebe....brate dul je u prawu....shta da radim... _________________ Here it comes baby, are you ready for it? Her name is Bubblegum Live for moon and sun Young and so much fun, life's just be- Life has just begun Aaah. They love a star. Here it comes. Her name is Bubblegum Live for moon and sun Young and so much fun, life's just be- Life has just begun Bubblegum yeah! |
|
 | |
ANNIE 4EVER

Број порука : 1329 Age : 24 Location : Siempre con RBD...LOS AMO Registration date : 13.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Fri Jul 25, 2008 8:50 am | |
| a jadna...stvarno svi su nasrnuli na rbd..i fanovi i novinari....jadni... _________________ El amor se acaba con el tiempo.... pero yo si creo en el amor entre los a LOS A SIEMPRE EN MI CORAZON.....Fui la nina....q todo cambio x tii... |
|
 | |
Jelena Admin

Број порука : 1444 Registration date : 14.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Fri Jul 25, 2008 10:04 am | |
| pa goveda jbt,cekajte da se smeste pa ako budu hteli davace vam intervijue _________________ Here it comes baby, are you ready for it? Her name is Bubblegum Live for moon and sun Young and so much fun, life's just be- Life has just begun Aaah. They love a star. Here it comes. Her name is Bubblegum Live for moon and sun Young and so much fun, life's just be- Life has just begun Bubblegum yeah! |
|
 | |
ANNIE 4EVER

| Наслов: Re: Incident na aerodromu Fri Jul 25, 2008 1:41 pm | |
| - Jelena ::
- pa goveda jbt,cekajte da se smeste pa ako budu hteli davace vam intervijue
slazem se...bas tako...al ne moze ,ovi novinari samo navaljuju na njih....ne daju im da disu... _________________ El amor se acaba con el tiempo.... pero yo si creo en el amor entre los a LOS A SIEMPRE EN MI CORAZON.....Fui la nina....q todo cambio x tii... |
|
 | |
~*Miss Annie*~ Admin

Број порука : 67 Age : 22 Registration date : 28.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Fri Jul 25, 2008 1:48 pm | |
| - ANNIE 4EVER ::
- Jelena ::
- pa goveda jbt,cekajte da se smeste pa ako budu hteli davace vam intervijue
slazem se...bas tako...al ne moze ,ovi novinari samo navaljuju na njih....ne daju im da disu...
|
|
 | |
^^Dulce_Maria^^

Број порука : 811 Age : 23 Location : svinjac Registration date : 18.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Sun Jul 27, 2008 9:51 am | |
| xaxaxaxaxaxaxa e jadna!pa sta i ja bih se zaletela na dul?sto da ne?xD a jer ce oni i kod nas dolaziti avionom ili ne?posto je blizu mene aerodrom xexexex... |
|
 | |
ANNIE 4EVER

| Наслов: Re: Incident na aerodromu Sun Jul 27, 2008 10:15 am | |
| ne ynam...mozda dolayze avionom..mozda onim njihovim busom....ko zna _________________ El amor se acaba con el tiempo.... pero yo si creo en el amor entre los a LOS A SIEMPRE EN MI CORAZON.....Fui la nina....q todo cambio x tii... |
|
 | |
^^Dulce_Maria^^

Број порука : 811 Age : 23 Location : svinjac Registration date : 18.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Tue Jul 29, 2008 10:26 am | |
| a mzoda ce ih mrzeti da dodju busom!a kad dolaze ako znas..mislim dan pre koncerta ili na dan koncerta? |
|
 | |
ANNIE 4EVER

| Наслов: Re: Incident na aerodromu Mon Aug 04, 2008 5:49 am | |
| na dan koncerta _________________ El amor se acaba con el tiempo.... pero yo si creo en el amor entre los a LOS A SIEMPRE EN MI CORAZON.....Fui la nina....q todo cambio x tii... |
|
 | |
*AnitA*

Број порука : 361 Location : sa anom bih vodila i znanje imanje! Registration date : 31.05.2008
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu Sat Aug 09, 2008 8:31 am | |
| - Jelena ::
- ma ko ih jebe....brate dul je u prawu....shta da radim...
|
|
 | |
Sponsored content
 | Наслов: Re: Incident na aerodromu  | |
| |
|
 | |
| Incident na aerodromu | |
|